Фенови

ФеновиЛиста на производи за споредување (0)


Фен за коса Adler AD2219 1250W

Фен за коса Adler AD2219 1250W

2 брзини1250W ..

499ден.

Фен за коса Adler AD2222 1200W

Фен за коса Adler AD2222 1200W

 2 брзини1200W..

499ден.

Фен за коса Bosch 1200W PHD1100

Фен за коса Bosch 1200W PHD1100

2 јачини на сушењесина боја1200W..

1,390ден.

Фен за коса Bosch 1600W PHD3300

Фен за коса Bosch 1600W PHD3300

Beautixx eco серија,Сина боја,Дифузер 1600W ..

1,490ден.

Фен за коса BOSCH 2000W PHD5714

Фен за коса BOSCH 2000W PHD5714

PurplePassion3 степени тем.2000W ..

2,350ден.

Фен за коса Bosch 2000W PHD9760

Фен за коса Bosch 2000W PHD9760

Црна боја,дупла јонизаторска функција 2000W..

2,790ден.

Фен за коса MESKO MS-2227 1200W

Фен за коса MESKO MS-2227 1200W

2 брзинибело сива1200W..

550ден.

Фен за коса Philips 1400W HP-8106

Фен за коса Philips 1400W HP-8106

Salon Essential1400W..

1,100ден.

Фен за коса Philips 1600W HP-4962
Фен за коса Philips 2000W HP-4935
Прикажано 1 до 10 од 10 (1 Страна/и)