Тостери

ТостериЛиста на производи за споредување (0)


Тостер 750W NEO SM-50G

Тостер 750W NEO SM-50G

СЕНДВИЧ / ГРИЛ ТОСТЕР2 НЕЛЕПЛИВИ ПЛОЧИФУНКЦИЈА ЗА ПОДГРЕВАЊЕ СО ТЕРМОСТАТСКА КОНТРОЛАСИГНАЛНА СИЈАЛИ..

850ден.

Тостер Neo 850W TT-800,бел
Тостер SAPIR 750W ES-1442-FC

Тостер SAPIR 750W ES-1442-FC

Бел.Грил,керамички плочи,ладно кукиште..

850ден.

Тостер Vivax TS-7501 BLS 750W
Тостер Vivax TS-7501 WHS 750W

Тостер Vivax TS-7501 WHS 750W

 cool touch housing,non-stick coating plate,white..

760ден.

Прикажано 1 до 5 од 5 (1 Страна/и)