Фритези

ФритезиЛиста на производи за споредување (0)


Фритеза NEO 1000W DF-R12

Фритеза NEO 1000W DF-R12

капацитет 1.5L..

2,150ден.

Фритеза Sinbo 1500W SDF-3817 Deep Fryer

Фритеза Sinbo 1500W SDF-3817 Deep Fryer

капацитет 2л...

1,890ден.

Фритеза Vivax 1800W FF-1802

Фритеза Vivax 1800W FF-1802

капацитет 2,5Л..

1,990ден.

Прикажано 1 до 3 од 3 (1 Страна/и)