Миксери

МиксериЛиста на производи за споредување (0)


Миксер SAPIR 200W SP-1115-GP

Миксер SAPIR 200W SP-1115-GP

 5 брзини+турбостапчест миксер..

1,490ден.

Миксер Sinbo 300W SMX-2722

Миксер Sinbo 300W SMX-2722

Inox,6 speeds,Turbo button..

1,350ден.

Миксер Sinbo 300W SMX-2723

Миксер Sinbo 300W SMX-2723

Inox,8 speeds,Eject button..

1,490ден.

Миксер Vivax 300W HM-300 S Сребрен

Миксер Vivax 300W HM-300 S Сребрен

VIVAX HOME HM-300 S миксерМоќност 300W, 5 брзини,турбо функција, додатоци: мешалка и посебна за тест..

790ден.

Миксер Vivax 300W HM-301 W Бел
Миксер Vivax HM-250W 250W
Рачен миксер Bosch MFQ3010 300W

Рачен миксер Bosch MFQ3010 300W

2 брзини,бела боја,300W ,..

1,499ден.

Рачен миксер Bosch MFQ3030S 350W

Рачен миксер Bosch MFQ3030S 350W

4 брзини,2метла за матење + 2 за мешање ,350W,..

1,490ден.

Рачен миксер Bosch MFQ36440S 450W

Рачен миксер Bosch MFQ36440S 450W

5 брзини,метла за матење + за мешање+ 2 сад,450W,..

2,799ден.

Сет миксер NEO 400Ww E-40HBS
Стапчест миксер со сецко и сад Bosch  350W MSM6B500

Стапчест миксер со сецко и сад Bosch 350W MSM6B500

Стапчест миксер со сецко и сад за мерење,сиво Бела боја,350W,ИНОКСнога за матење издржлива на високи..

2,299ден.

Прикажано 1 до 11 од 11 (1 Страна/и)