Правосмукалки

ПравосмукалкиЛиста на производи за споредување (0)


Samsung 1600W SC-4320, пластичен сад за отпадок,метални цевки,

Samsung 1600W SC-4320, пластичен сад за отпадок,метални цевки,

МОЌНОСТ 1600WПЛАСТИЧЕН САД ЗА ОTПАДОЦИВСМУКУВАЧКА МОЌНОСТ 350WМИКРОФИЛТЕР..

4,290ден.

Vivax Правосмукалка VC-2400

Vivax Правосмукалка VC-2400

VIVAX HOME правосмукалка VC-2400. ,Моќност 2400 В, Останато: две функции во еден модел: циклонски си..

4,390ден.

Правосмукалка Bosch BGL2C110 GL-20 2200W црвена

Правосмукалка Bosch BGL2C110 GL-20 2200W црвена

• GL-20 серија• MADE IN GERMANY Правосмукалка модел 2014 според директиви на ЕУ• Црвена боја• Нов ин..

4,990ден.

Правосмукалка Bosch BGL3B110 GL-30 2200W сина

Правосмукалка Bosch BGL3B110 GL-30 2200W сина

• GL-30 серија• MADE IN GERMANY Правосмукалка модел 2014 според директиви на ЕУ• Сина боја• Нов инов..

5,990ден.

Правосмукалка Gorenje VC 1821 DPWR 1800W бело-црвена

Правосмукалка Gorenje VC 1821 DPWR 1800W бело-црвена

 DELTA POWER* Моќ на моторот: 1800 W* Радиус-Опсег: 14 m*  Моќ на всисување: 420 W* Волуме..

3,990ден.

Правосмукалка Gorenje VC 2221 RPW 2200W бело-сина

Правосмукалка Gorenje VC 2221 RPW 2200W бело-сина

• Моќност: 2200 W• Моќ на всисување: 420 W• ROPOWER• Сад за прашина: Хартиена вреќичка 3.5 Литри• Ма..

4,690ден.

Правосмукалка Samsung 1600W SC-4135

Правосмукалка Samsung 1600W SC-4135

•ПРАВОСМУКАЛКА МОЌНОСТ 1600 W•МЕТАЛНИ ЦЕВКИ •ПЛАТНЕНА ВРЕЌИЧКА• ДОДАТОК ЗА СОБИРАЊЕ НА КРУПНОТО..

3,690ден.

Правосмукалка Samsung 2000W SC-5675,собирање на прашина во ќеса, црна боја

Правосмукалка Samsung 2000W SC-5675,собирање на прашина во ќеса, црна боја

Моќност: 2000WУсисна моќ: 380WКапацитет на кеса: 3,5LHEPA 11  филтерCyclone филтер2 нивоа на фи..

4,990ден.

Правосмукалка Sinbo 60W SVC-3460 за во кола,Wet&Dry,Hepa Filter washable

Правосмукалка Sinbo 60W SVC-3460 за во кола,Wet&Dry,Hepa Filter washable

Sinbo SVC-3460 Car Vacuum cleanerWet & Dry useHEPA filterwashable filter, 60W..

1,100ден.

Правосмукалка Vivax home VC-1603

Правосмукалка Vivax home VC-1603

VIVAX HOME VC-1603 правосмукалка со моќност од 1600Wкапацитет на вреќичката за прашина: 2 литрииндик..

1,950ден.

Прикажано 1 до 10 од 10 (1 Страна/и)