Апарат за печење леб

Апарат за печење лебЛиста на производи за споредување (0)


Пекач за леб Vivax 600W BM-900

Пекач за леб Vivax 600W BM-900

Моќност од 600 W Капацитет до 900 g.Електронско управување LCD екранот Бројни можност..

3,590ден.

Прикажано 1 до 1 од 1 (1 Страна/и)