Греење и ладење

Греење и ладењеЛиста на производи за споредување (0)


TESLA klima ured TC32H3-12410B  3.5KW

TESLA klima ured TC32H3-12410B 3.5KW

Energy ClassB / BPower Supply220-240V / 50HzCooling Capacity3200 WHeating Capacity3500 WCooling Powe..

14,990ден.

TESLA klima ured TC32H3-12410IA 3.5KW INVERTER

TESLA klima ured TC32H3-12410IA 3.5KW INVERTER

Energy ClassA+ / APower Supply220-240 V / 50 HzCooling Capacity3200 WHeating Capacity2800 WCooling ..

22,990ден.

TESLA klima ured TC51H3-18410B 5,5KW

TESLA klima ured TC51H3-18410B 5,5KW

Energy ClassB / APower Supply220-240 V / 50 HzCooling Capacity5030 WHeating Capacity5100 WCooling P..

24,200ден.

TESLA klima ured TC51H3-18410IA 5.5KW INVERTER

TESLA klima ured TC51H3-18410IA 5.5KW INVERTER

Energy ClassA++ / A+Power Supply220-240 V / 50 HzCooling Capacity5100 WHeating Capacity5200 WCoolin..

33,990ден.

Ѕидна клима греалка ST HLW-275F 2000W две нивоа на греење, заштита од прегревање

Ѕидна клима греалка ST HLW-275F 2000W две нивоа на греење, заштита од прегревање

2000Wдве нивоа на греење: 1000/2000Wтајмерзаштита од прегревањесветлосни индикаторидалечински управу..

1,790ден.

Греалка кварцна Леов КГ2 3850KW

Греалка кварцна Леов КГ2 3850KW

Моќност: 3850КWТежина: 7.5kgДимензии во mm 750x480x160   ..

1,690ден.

Калорифер TESY 2.4KW HL-240 H,2 нивоа 1.2KW/2.4KW

Калорифер TESY 2.4KW HL-240 H,2 нивоа 1.2KW/2.4KW

Калорифер, 2.4KWРегулационен термостат2 нивоа на работа 1.2KW и 2.4KWУлтра тивокЗаштита од замрзнува..

1,450ден.

Калорифер TESY 2KW HL-202 V,2 нивоа 1KW/2KW,заштита од замрзнување

Калорифер TESY 2KW HL-202 V,2 нивоа 1KW/2KW,заштита од замрзнување

2 нивоа 1KW/2KWзаштита од замрзнување..

890ден.

Калорифер TESY 2KW HL-211 V,2 нивоа 1KW/2KW,заштита од замрзнување

Калорифер TESY 2KW HL-211 V,2 нивоа 1KW/2KW,заштита од замрзнување

2 нивоа 1KW/2KW,заштита од замрзнување..

850ден.

Конвектор греалка Vivax CH-2004 2000W променлив термостат

Конвектор греалка Vivax CH-2004 2000W променлив термостат

Моќност 2000 W  Променлив термостат3 степени на моќ: 750/1250/2000WЗаштита од прегревањe..

1,590ден.

Панел конвектор ST C2000C 2KW

Панел конвектор ST C2000C 2KW

ST C2000C• Superior technology• 2KW• Панелен конвектор со тркалца и држачи за на ѕид• Бела боја• 2 с..

2,990ден.

Панел конвектор ST C2500C 2.5KW

Панел конвектор ST C2500C 2.5KW

ST C2500C• Superior technology• 2.5KW• Панелен конвектор со тркалца и држачи за на ѕид• Бела боја• 2..

3,290ден.

Панел конвектор TESY 2.5KW CN 02 251 MAS,Ултра тивок

Панел конвектор TESY 2.5KW CN 02 251 MAS,Ултра тивок

TESY Панелен конвектор 2.5KWУлтра тивок и брзо загревачки, регулационен термостатбезбедносен термост..

4,190ден.

Панел конвектор TESY 2KW CN 03 200 MIS,Ултра тивок,безбедносен термостат,IP24

Панел конвектор TESY 2KW CN 03 200 MIS,Ултра тивок,безбедносен термостат,IP24

TESY CN 03 200 MIS, Панелен конвектор, 2KWУлтра тивок и брзо загревачки, регулационен термостатбезбе..

3,690ден.

Прикажано 1 до 15 од 19 (2 Страна/и)