Греење и ладење

Греење и ладењеЛиста на производи за споредување (0)


Панел конвектор ST C2500C 2.5KW со тркалца/ држачи за на ѕид, алуминиумски греач

Панел конвектор ST C2500C 2.5KW со тркалца/ држачи за на ѕид, алуминиумски греач

ST C2500C• Superior Technology• 2.5KW• Панелен конвектор со тркалца и држачи за на ѕид• Бела боја• 2..

2,490ден.

Панел конвектор TESY 2.5KW CN 02 251 MAS,Ултра тивок

Панел конвектор TESY 2.5KW CN 02 251 MAS,Ултра тивок

TESY Панелен конвектор 2.5KWУлтра тивок и брзо загревачки, регулационен термостатбезбедносен термост..

4,190ден.

Панел конвектор TESY 2KW CN 03 200 MIS,Ултра тивок,безбедносен термостат,IP24

Панел конвектор TESY 2KW CN 03 200 MIS,Ултра тивок,безбедносен термостат,IP24

TESY CN 03 200 MIS, Панелен конвектор, 2KWУлтра тивок и брзо загревачки, регулационен термостатбезбе..

3,690ден.

Панел конвектор TESY 3KW CN 03 300 MIS

Панел конвектор TESY 3KW CN 03 300 MIS

TESY CN 03 300 MIS, Панелен конвектор, 3.0KWУлтра тивок и брзо загревачки, регулационен термостатбез..

4,890ден.

Радијатор TESY 2.5KW CB 2512 E 01 R,Електричен маслен,12 Ребра

Радијатор TESY 2.5KW CB 2512 E 01 R,Електричен маслен,12 Ребра

TESY Електричен маслен радијатор 2.5KW12 ребра, регулационен термостатултра штедливпрепорачано за пр..

3,650ден.

Радијатор Vivax 2000W OH-92003,греење на масло,9 ребра,заштита

Радијатор Vivax 2000W OH-92003,греење на масло,9 ребра,заштита

Капацитет 2000WБрој на ребра 9Греење на маслозаштита од прегревање..

2,590ден.

Радијатор Vivax 2500W+400W OH-112502F,11 ребра,на масло,со вентилатор,заштита

Радијатор Vivax 2500W+400W OH-112502F,11 ребра,на масло,со вентилатор,заштита

Капацитет 2900wБрој на ребра 11Греење на маслозаштита од прегревањеВентлатор..

2,890ден.

Прикажано 16 до 22 од 22 (2 Страна/и)