Tesy

Tesy

Спореди производ (0)


Калорифер TESY 2.4KW HL-240 H,2 нивоа 1.2KW/2.4KW

Калорифер TESY 2.4KW HL-240 H,2 нивоа 1.2KW/2.4KW

Калорифер, 2.4KWРегулационен термостат2 нивоа на работа 1.2KW и 2.4KWУлтра тивокЗаштита од замрзнува..

1,450ден.

Калорифер TESY 2KW HL-202 V,2 нивоа 1KW/2KW,заштита од замрзнување

Калорифер TESY 2KW HL-202 V,2 нивоа 1KW/2KW,заштита од замрзнување

2 нивоа 1KW/2KWзаштита од замрзнување..

890ден.

Калорифер TESY 2KW HL-211 V,2 нивоа 1KW/2KW,заштита од замрзнување

Калорифер TESY 2KW HL-211 V,2 нивоа 1KW/2KW,заштита од замрзнување

2 нивоа 1KW/2KW,заштита од замрзнување..

850ден.

Панел конвектор TESY 2.5KW CN 02 251 MAS,Ултра тивок

Панел конвектор TESY 2.5KW CN 02 251 MAS,Ултра тивок

TESY Панелен конвектор 2.5KWУлтра тивок и брзо загревачки, регулационен термостатбезбедносен термост..

4,190ден.

Панел конвектор TESY 2KW CN 03 200 MIS,Ултра тивок,безбедносен термостат,IP24

Панел конвектор TESY 2KW CN 03 200 MIS,Ултра тивок,безбедносен термостат,IP24

TESY CN 03 200 MIS, Панелен конвектор, 2KWУлтра тивок и брзо загревачки, регулационен термостатбезбе..

3,690ден.

Панел конвектор TESY 3KW CN 03 300 MIS

Панел конвектор TESY 3KW CN 03 300 MIS

TESY CN 03 300 MIS, Панелен конвектор, 3.0KWУлтра тивок и брзо загревачки, регулационен термостатбез..

4,890ден.

Радијатор TESY 2.5KW CB 2512 E 01 R,Електричен маслен,12 Ребра

Радијатор TESY 2.5KW CB 2512 E 01 R,Електричен маслен,12 Ребра

TESY Електричен маслен радијатор 2.5KW12 ребра, регулационен термостатултра штедливпрепорачано за пр..

3,650ден.

Прикажано 1 до 8 од 8 (1 Страна/и)