ST

ST

Спореди производ (0)


Кујнска вага ST KS-CGB5

Кујнска вага ST KS-CGB5

 капацитет 5кг,ЛЦД дисплеј,вклучен сад за мерење..

750ден.

Мини Електричен шпорет ST 3640

Мини Електричен шпорет ST 3640

ST 3640 STATIC, Superior TechnologyМини електричен шпоретБела боја, 36 литри рерна2 плотни, термоста..

3,990ден.

Панел конвектор ST C2000C 2KW

Панел конвектор ST C2000C 2KW

ST C2000C• Superior technology• 2KW• Панелен конвектор со тркалца и држачи за на ѕид• Бела боја• 2 с..

2,190ден.

Панел конвектор ST C2500C 2.5KW

Панел конвектор ST C2500C 2.5KW

ST C2500C• Superior technology• 2.5KW• Панелен конвектор со тркалца и држачи за на ѕид• Бела боја• 2..

3,290ден.

Панел конвектор ST C2500C 2.5KW со тркалца/ држачи за на ѕид, алуминиумски греач

Панел конвектор ST C2500C 2.5KW со тркалца/ држачи за на ѕид, алуминиумски греач

ST C2500C• Superior Technology• 2.5KW• Панелен конвектор со тркалца и држачи за на ѕид• Бела боја• 2..

2,490ден.

Прикажано 1 до 5 од 5 (1 Страна/и)