Пегла за коса Rowenta SF-1022
  • Пегла за коса Rowenta SF-1022
  • 210C
  • керамички плочки

Пегла за коса Rowenta SF-1022

  • Бренд: Rowenta
  • Код на производ: DOM0055
  • Достапност: На Лагер
  • 1,590ден.