TV 40" Fuego FG 3305 Smart/LED
  • TV 40" Fuego FG 3305 Smart/LED

40"(102cm)Full HD SMART LED TV

•Резолуција:1920x1080

•400Hz CMP

•Web пребарувач,You tube

•2xHDMI,USB

•USB,HDD снимање од дигитална телевизија

•DVB-T/C

•Вграден Wi-Fi

TV 40" Fuego FG 3305 Smart/LED

  • Код на производ: TV0156
  • Достапност: На Лагер
  • 20,999ден.