Фен за коса Bosch 1600W PHD3300
  • Фен за коса Bosch 1600W PHD3300
  • Beautixx eco серија,
  • Сина боја,
  • Дифузер 
  • 1600W 

Фен за коса Bosch 1600W PHD3300

  • Бренд: Bosch
  • Код на производ: DOM0129
  • Достапност: На Лагер
  • 1,490ден.