Фен за коса BOSCH 2000W PHD5714
  • Фен за коса BOSCH 2000W PHD5714
  • PurplePassion
  • 3 степени тем.
  • 2000W 

Фен за коса BOSCH 2000W PHD5714

  • Бренд: Bosch
  • Код на производ: DOM0131
  • Достапност: На Лагер
  • 2,350ден.