Фен за коса Bosch 2000W PHD9760
  • Фен за коса Bosch 2000W PHD9760
  • Црна боја,
  • дупла јонизаторска функција 
  • 2000W

Фен за коса Bosch 2000W PHD9760

  • Бренд: Bosch
  • Код на производ: DOM0128
  • Достапност: На Лагер
  • 2,790ден.