MON Dell 19" E2016H 1600x900/VGA/DVI-D/Black

MON Dell 19" E2016H 1600x900/VGA/DVI-D/Black

  • Бренд: Dell
  • Код на производ: mon0115
  • Достапност: На Лагер
  • 6,490ден.