MON Lenovo 19.5" E2054 250cd/m2, 1000:1, 1440x900 VGA

MON Lenovo 19.5" E2054 250cd/m2, 1000:1, 1440x900 VGA

  • Бренд: Lenovo
  • Код на производ: MON0117
  • Достапност: На Лагер
  • 5,890ден.