Mouse PS/2 Gembird MUS-004-O
  • Mouse PS/2 Gembird MUS-004-O
  •  Optical
  • Black/orange

Mouse PS/2 Gembird MUS-004-O

  • Бренд: Gembird
  • Код на производ: MOU0328
  • Достапност: На Лагер
  • 190ден.