SD Micro 16GB Class4 Kingston +SD Adater/SDC4/16GB

SD Micro 16GB Class4 Kingston +SD Adater/SDC4/16GB

  • Бренд: Kingston
  • Код на производ: MC0056
  • Достапност: На Лагер
  • 890ден.