SD 8GB Class4 Kingston High Speed SDHC/SD4/8GB

SD 8GB Class4 Kingston High Speed SDHC/SD4/8GB

  • Бренд: Kingston
  • Код на производ: MC0014
  • Достапност: На Лагер
  • 399ден.