SD Micro 32GB Class4 Kingston +SD Adapter/SDC4/32GB

SD Micro 32GB Class4 Kingston +SD Adapter/SDC4/32GB

  • Бренд: Kingston
  • Код на производ: MC0081
  • Достапност: На Лагер
  • 1,190ден.