SD Micro 4GB Maxell Class 4 +SD Adapter X-Series

SD Micro 4GB Maxell Class 4 +SD Adapter X-Series

  • Бренд: Maxell
  • Код на производ: MC0089
  • Достапност: На Лагер
  • 350ден.