SD Micro 4GB Kingston Class 4 High Speed SDHC

SD Micro 4GB Kingston Class 4 High Speed SDHC

  • Бренд: Kingston
  • Код на производ: MC0101
  • Достапност: На Лагер
  • 340ден.