DC Canon IXUS 145 Silver 16MP
 • DC Canon IXUS 145 Silver 16MP

 • Тип 1/2,3 тип на CCD
 • Зум при репродукција 2x – 10x
 • Ефективни пиксели 16,0M
 • Фокусна должина 5,0 – 40,0 мм (35 мм еквивалент: 28 – 224 мм)
 • Големина на слика 4:3 - (L) 4608 x 3456, (M1) 3264 x 2448, (M2) 2048 x 1536, (S) 640 x 480, (W) 4608 x 2592
 • Менување големина при репродукција (M2, S)
 • Компресија Фино
 • Филмови (HD) 1280 x 720, 25 fps, (L) 640 x 480, 30 fps
 • Минијатурен ефект (HD) 5fps, 2,5fps, 1,25 fps
 • Минијатурен ефект (L) 6fps, 3fps, 1,5 fps

DC Canon IXUS 145 Silver 16MP

 • Бренд: Canon
 • Код на производ: DC0086
 • Достапност: На Лагер
 • 4,999ден.