Калорифер TESY 2.4KW HL-240 H,2 нивоа 1.2KW/2.4KW
  • Калорифер TESY 2.4KW HL-240 H,2 нивоа 1.2KW/2.4KW

  • Калорифер, 2.4KW
  • Регулационен термостат
  • 2 нивоа на работа 1.2KW и 2.4KW
  • Ултра тивок
  • Заштита од замрзнување

Калорифер TESY 2.4KW HL-240 H,2 нивоа 1.2KW/2.4KW

  • Бренд: Tesy
  • Код на производ: DOM0093
  • Достапност: На Лагер
  • 1,450ден.