Панел конвектор TESY 2.5KW CN 02 251 MAS,Ултра тивок
 • Панел конвектор TESY 2.5KW CN 02 251 MAS,Ултра тивок

 • TESY Панелен конвектор 2.5KW
 • Ултра тивок и брзо загревачки, регулационен термостат
 • безбедносен термостат, IP24 безбедносна класа
 • Препорачано за просторија од 50 до 70 кубици
 • димензии 40x10,5x95цм, 6.4кг тежина
 • опрема за монтирање на ѕид 

Панел конвектор TESY 2.5KW CN 02 251 MAS,Ултра тивок

 • Бренд: Tesy
 • Код на производ: DOM0092
 • Достапност: На Лагер
 • 4,190ден.