Конвектор греалка Vivax CH-2004 2000W променлив термостат
  • Конвектор греалка Vivax CH-2004 2000W променлив термостат

  • Моќност 2000 W  
  • Променлив термостат
  • 3 степени на моќ: 750/1250/2000W
  • Заштита од прегревањe

Конвектор греалка Vivax CH-2004 2000W променлив термостат

  • Бренд: Vivax
  • Код на производ: DOM0204
  • Достапност: На Лагер
  • 1,590ден.