Панел конвектор TESY 2KW CN 03 200 MIS,Ултра тивок,безбедносен термостат,IP24
 • Панел конвектор TESY 2KW CN 03 200 MIS,Ултра тивок,безбедносен термостат,IP24

 • TESY CN 03 200 MIS, Панелен конвектор, 2KW
 • Ултра тивок и брзо загревачки, регулационен термостат
 • безбедносен термостат, IP24 безбедносна класа
 • Препорачано за просторија од 40 до 60 кубици
 • димензии 45x9x83цм, 5.62кг тежина
 • можност за монтирање на ѕид

Панел конвектор TESY 2KW CN 03 200 MIS,Ултра тивок,безбедносен термостат,IP24

 • Бренд: Tesy
 • Код на производ: DOM0206
 • Достапност: На Лагер
 • 3,690ден.