Метални држачи за панелна греалка Tesy, конвектор со тркалца

Метални држачи за панелна греалка Tesy, конвектор со тркалца

  • Бренд: Tesy
  • Код на производ: DOM0163
  • Достапност: На Лагер
  • 500ден.