Панел конвектор ST C2000C 2KW
  • Панел конвектор ST C2000C 2KW

ST C2000C

• Superior technology

• 2KW

• Панелен конвектор со тркалца и држачи за на ѕид

• Бела боја

• 2 степени на работа (1 kW/2 kW)

• Алуминиумски греач

• Метално куќиште

• Безбедносен термостат

• Димензии: 728x75x400 мм

Панел конвектор ST C2000C 2KW

  • Бренд: ST
  • Код на производ: DOM0250
  • Достапност: На Лагер
  • 2,190ден.