Панел конвектор ST C2500C 2.5KW
  • Панел конвектор ST C2500C 2.5KW

ST C2500C

• Superior technology

• 2.5KW

• Панелен конвектор со тркалца и држачи за на ѕид

• Бела боја

• 2 степени на работа (1.25 kW/2.5 kW)

• Алуминиумски греач

• Метално куќиште

• Безбедносен термостат

• Димензии: 885x75x400 мм

Панел конвектор ST C2500C 2.5KW

  • Бренд: ST
  • Код на производ: DOM0451
  • Достапност: На Лагер
  • 3,290ден.