Панел конвектор Atlantic 3KW F17 со механички термостат
  • Панел конвектор Atlantic  3KW F17 со механички термостат

• 3.000W
• Панелна греалка Конвектор со механички термостат
• Копче за селекција на температура
• Димензии (Ш x В): 1050 x 451 мм

Панел конвектор Atlantic 3KW F17 со механички термостат

  • Код на производ: DOM0355
  • Достапност: На Лагер
  • 5,399ден.