Panasonic KX-TG1611 Black
  • Panasonic KX-TG1611 Black

•DECT телефон
•Caller ID меморија за 50 повици
•Осветлен ЛЦД екран
•Интерком помеѓу двата телефони (KX-TG1312 само)
•Идентификатор на повици
•Брзо бирање на 9 повици
•Меморирање на 10 бирани броеви
•Ni-MH батерии
•Ѕидно поставување

Panasonic KX-TG1611 Black

  • Бренд: Panasonic
  • Код на производ: TEL0053
  • Достапност: На Лагер
  • 1,590ден.