Panasonic KX-TG 1611 FXH, wireless,black, 12h Battery

Panasonic KX-TG 1611 FXH, wireless,black, 12h Battery

  • Бренд: Panasonic
  • Код на производ: TEL0026
  • Достапност: На Лагер
  • 1,690ден.