Panasonic KX-TGC210FXW
  • Panasonic KX-TGC210FXW
  • caller ID,
  • 50 numbers memory,
  • area 10m,
  • White

Panasonic KX-TGC210FXW

  • Бренд: Panasonic
  • Код на производ: TEL0064
  • Достапност: На Лагер
  • 1,990ден.