Panasonic KX-TGC210FXB
  • Panasonic KX-TGC210FXB
  • caller ID,
  • 50 numbers memory,
  • area 10m,
  • Black

Panasonic KX-TGC210FXB

  • Бренд: Panasonic
  • Код на производ: TEL0065
  • Достапност: На Лагер
  • 1,990ден.