Kaspersky for Android
 • Kaspersky for Android

 • нова лиценца за 1 година 590ден.
 • обнова на лиценца за 1 година 400ден.
 • Комерцијални услови:

  -               Цените се изразени во денари

  -               Во цената не е пресметан ДДВ во висина од 5%

  -               Рок на испорака: веднаш по примена официјална нарачка


Kaspersky for Android

 • Бренд: Kaspersky
 • Код на производ: android
 • Достапност: На Лагер
 • 590ден.