LED Strip SMD3528 - 60LEDs Yellow Non-waterproof 3.6W/m 4lm/led 120°

LED Strip SMD3528 - 60LEDs Yellow Non-waterproof 3.6W/m 4lm/led 120°

  • Код на производ: 2009
  • Достапност: На Лагер
  • 100ден.