Small Office 5PC+ 1 File server
 • Small Office 5PC+ 1 File server
 • нова лиценца за 1 година 8750ден.
 • обнова на лиценца за 1 година 6100ден.
 • Комерцијални услови:

  -               Цените се изразени во денари

  -               Во цената не е пресметан ДДВ во висина од 5%

  -               Рок на испорака: веднаш по примена официјална нарачка

Small Office 5PC+ 1 File server

 • Бренд: Kaspersky
 • Код на производ: server
 • Достапност: На Лагер
 • 8,750ден.