Панел конвектор ST C2500C 2.5KW со тркалца/ држачи за на ѕид, алуминиумски греач
  • Панел конвектор ST C2500C 2.5KW со тркалца/ држачи за на ѕид, алуминиумски греач

ST C2500C
• Superior Technology
• 2.5KW
• Панелен конвектор со тркалца и држачи за на ѕид
• Бела боја
• 2 степени на работа (1.25 kW/2.5 kW)
• Алуминиумски греач
• Метално куќиште
• Безбедносен термостат
• Димензии: 885x75x400 мм

Панел конвектор ST C2500C 2.5KW со тркалца/ држачи за на ѕид, алуминиумски греач

  • Бренд: ST
  • Код на производ: DOM0251
  • Достапност: На Лагер
  • 2,490ден.