Панел конвектор Atlantic 2.5KW F117 алуминиумски греач
  • Панел конвектор Atlantic  2.5KW F117 алуминиумски греач

• 2.500W
• Панелна греалка Конвектор со електронски термостат
• Димензии (Ш x В): 902 x 451 мм

Панел конвектор Atlantic 2.5KW F117 алуминиумски греач

  • Код на производ: DOM0335
  • Достапност: На Лагер
  • 4,490ден.